Scoor nu jouw kaarten: 50% korting op tickets voor Christmas with the King!

Door Redactie
Scoor nu jouw kaarten: 50% korting op tickets voor Christmas with the King!

Exclusief via onze Theaterclub koop je nu tickets voor Christmas with the King met 50% korting!Je bestelt al tickets vanaf € 33,-*

Op 21, 22 en 23 december 2017 is AFAS Live in Amsterdam het decor voor dit fantastische evenement waar Grahame Patrick het beste van Elvis brengt.

Tijdens deze kerstshow geniet je in een sprookjesachtig decor van de prachtige muziek van Elvis. Nummers als ‘Blue Christmas’, ‘Suspicious Minds en ‘Jailhouse Rock’ passeren de revue, maar ook de mooiste gospelsongs die Elvis gedaan heeft. Dit spektakel mag je niet missen!

Korting

Bestel nu Christmas with the King kaartjes met korting via Story! Bij ons krijg je € 20,- korting per ticket. De korting geldt voor staanplaatsen, tribune en balkon.

Elvis spreekt al 40 jaar tot de verbeelding

Zelfs 40 jaar na zijn dood is The King Of Rock ’n Roll nog altijd onverminderd populair bij jong en oud. Tijdens deze bijzondere kerstshow neemt Grahame Patrick je mee door het omvangrijke oeuvre van Elvis Presley. Patricks stemgeluid komt akelig dicht in de buurt bij dat van Elvis. Gecombineerd met Elvis’ authentieke moves en uitbundige kostuums krijgt hij het volledige publiek aan het zingen en swingen. Tegelijk weet Patrick het publiek te ontroeren tijdens traditional gospels die hij met het Stamps Quartet zingt.

Dit eerbetoon mag je niet missen!

De muziek van de grondlegger van de rock ’n roll in een wervelende kerstshow, dat wil je absoluut niet missen. Zo revolutionair als zijn sexappeal en controversiële bewegingen in zijn tijd waren, zo tijdloos is zijn muziek. Op 21, 22 en 23 december brengt Grahame Patrick in AFAS Live een onvergetelijk eerbetoon aan de bestverkochte soloartiest aller tijden. Hij neemt je mee terug in de tijd en laat je genieten van The King Of Rock ’n Roll!

Bestel je je Christmas with the King kaartjes met 50% korting

De voorstellingen vinden plaats in AFAS Live in Amsterdam op 21, 22 en 23 december 2017 vanaf 20.00 uur en jij kunt erbij zijn. Bestel je Christmas with the King tickets vandaag nog via Story en profiteer van 50% korting per kaart.