Schotse fans schieten vrouw Fernando Ricksen te hulp na financieel drama

Door Redactie
Schotse fans schieten vrouw Fernando Ricksen te hulp na financieel drama

Fernando Ricksen lijdt aan de ziekte ALS en brengt zijn laatste dagen door in een hospice. Maar nu dreigde een financieel drama voor de vrouw van de voormalig profvoetballer.

Want de kans bestond dat zijn vrouw en dochter door financiële redenen niet meer op bezoek konden bij de zieke Fernando. Door geldproblemen was het gewoon niet meer mogelijk om vanuit Spanje op en neer te gaan naar Schotland.

Ex

Zijn vrouw Veronika heeft eigenlijk nog veel geld tegoed van de ex van Ricksen, Graciela L'Ami. Het inmiddels gescheiden stel had in die tijd een gezamenlijke rekening, maar zijn voormalige echtgenote plunderde dit account toen de twee uit elkaar gingen. De rechter heeft officieel bepaald dat de voetballer nog recht heeft op de helft van het geld (410.000 euro), maar Graciela heeft nog niet voldaan aan deze eis.

Schotse fans

Het geld begint dan ook aardig op te raken voor Fernando en zijn gezin. En dat is niet het enige: Veronika moet regelmatig afreizen naar Rusland om haar visum te verlengen, iets wat ook klauwen met geld kost. De grootste angst is dan ook dat zij en hun dochtertje er niet bij kunnen zijn mochten de laatste dagen ingaan van Ricksen. Dat kan natuurlijk niet, zo vinden ook de Schotse fans. Daarom zijn zij een inzamelingsactie gestart zodat het hele gezin tóch bij elkaar kan zijn. Ook doneren? Dat kan hier. Wat een goed initiatief!

Schotse fans schieten vrouw Fernando Ricksen te hulp na financieel drama

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Instagram