• Showbizz

Scheiding van Raymond van Barneveld eindelijk rond, ex-vrouw Silvia is opgelucht

Scheiding van Raymond van Barneveld eindelijk rond, ex-vrouw Silvia is opgelucht

Twee jaar geleden kondigde Raymond van Barneveld en zijn vrouw Silvia aan te gaan scheiden na een huwelijk van 25 jaar. Nu is, sinds begin deze maand, de scheiding eindelijk rond en kan Silvia opgelucht adem halen. 

Scheiding Silvia en Raymond

Darter Raymond werd na de breuk verliefd op de achttien jaar jongere Julia. Al die tijd was de scheiding tussen Van Barneveld en Silvia nog niet rond. Tot maandag 3 mei. 

Lastige tijd voor de kinderen

'We hebben het netjes opgelost en ik ben opgelucht, ik kan weer door met mijn leven', laat een opgeluchte Silvia weten. Aangezien het stel 25 jaar getrouwd was, waren de afgelopen twee jaar lastig voor haar. 'Het gaat je niet in de koude kleren zitten. En dan bedoel ik niet mijzelf, maar vooral onze kinderen. Zij hebben het er heel moeilijk mee, het is toch hun vader. Zolang je nog getrouwd bent, is er bij hen toch de hoop: komt het nog goed? Ik heb het dan ook niet gevierd, alleen diep in mijn hart,' aldus Silvia. 

De vrouw van

De ex-vrouw van Raymond heeft dan ook absoluut geen behoefte meer aan een liefdesreünie. 'Een normaal leven met Raymond was nooit mogelijk, zegt Silvia. 'En ik wil zó graag een normaal leven. Ik hou van pure, echte mensen, maar ik moest altijd een masker op, knikken en buigen, want je bent toch "de vrouw van". Dat heb ik altijd lastig gevonden.'

Geen steun

Een aantal weken geleden kreeg Silvia nog een schok te verwerken. Haar nieuwe liefde, waarmee ze een jaar samen was, overleed plotseling aan een hersenbloeding. Daarnaast kampte ze in het verleden met een alcoholprobleem, waarvoor ze in een afkickkliniek belandde. ‘Dat had te maken met het vreemdgaan van Raymond,’ vertelde Silvia eerder aan Story. ‘Daardoor greep ik naar de fles.’ Kort voordat de scheiding van Raymond en Silvia bekend werd gemaakt, werd zij door drie onbekende mannen overvallen in hun woning in Den Haag, waarbij ze een pistool tegen haar hoofd kreeg gedrukt. Mentaal had dat veel impact op Silvia, en naar eigen zeggen kreeg ze nauwelijks steun van Raymond. ‘Hij kon me daarin niet bijstaan. Ik wilde er graag over praten, maar Raymond niet. Hij vond dat ik er beter niet over kon praten, want dan zou ik het sneller een plekje kunnen geven.’ 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.