Saskia Noort niet kapot van liefdesbreuk met Kluun

Door Redactie
Saskia Noort niet kapot van liefdesbreuk met Kluun

Toen bekend werd dat bestsellerschrijfster Saskia Noort en haar collega-auteur Raymond van de Klundert (Kluun) elkaar gevonden hadden, werd al snel gesproken van een droompaar. Maar hun geluk spatte al gauw uit elkaar. In Story praat Saskia er voor het eerst over... 

Na de breuk bleef Saskia geruime tijd alleen, maar onthulde het afgelopen najaar dat ze verliefd was geworden op haar collega-auteur Kluun. Een relatie uit het boekje zo leek het: beide auteurs behoren met miljoenen verkochte boeken tot de top van de vaderlandse schrijverswereld. Maar begin dit jaar liep ook die veelbesproken romance op de klippen. Tot nu toe zei Saskia er niets over, maar ze maakt op het Boekenbal voor Story een uitzondering. ‘Ik ben er niet heel erg devastated van (er kapot van zijn – red.). Ik ben lekker met mijn nieuwe boek bezig en eigenlijk op dit moment happy als single vrouw. Zoals we allebei in het begin al aan-gaven, zaten we nog in een fase van aftasten. Dat hoeft niet altijd over te gaan in everlasting love, om het zo maar eens uit te drukken. In ons geval zat dat er dus niet in. Dat is jammer, maar ook weer geen enorm drama. We gaan nog steeds goed met elkaar om en hebben geregeld contact. Er is zeker geen sprake van narigheid tussen ons.

Dit verhaal komt uit Story. Editie 13 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Saskia Noort niet kapot van liefdesbreuk met Kluun

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders