• Hazes

Sarah van Soelen houdt nu al van schoonmoeder Rachel Hazes

Sarah van Soelen houdt nu al van schoonmoeder Rachel Hazes

André's nieuwe liefde, de 25-jarige influencer Sarah van Soelen, kan het goed vinden met haar nieuwe schoonmoeder Rachel Hazes. Binnen een korte tijd lijken de twee al een sterke band te hebben opgebouwd. 

Sarah en Rachel

Op Moederdag wijdde André (27) een post aan zijn moeder, maar deelde Sarah (25) in haar Instagram Stories ook een soort liefdesverklaring aan Rachel (51). Bij twee foto’s van hen samen schrijft Sarah aan Rachel: 'Fijne moederdag! Ik hou van je', met daarbij een rood hartje. Dat Rachel Sarah ook waardeert, blijkt wel uit haar reacties onder Sarah’s posts. Onder de laatste – een zoenfoto van Sarah en André met het bijschrift 'jij bent mijn happy place' – laat ze twee hartjes achter.

‘Geweldige zoon’

André wenste Rachel – met wie hij jarenlang geen contact had – op Moederdag een fijne dag bij een reeks foto’s van hem en zijn moeder door de jaren heen. Daarop reageerde Rachel: 'Dankbaar dat jij in mijn leven bent, schat. Jij bent een geweldige zoon om moeder voor en van te mogen zijn.'

Relatie André en Rachel beter dan ooit?

Op haar eigen Instagram deelde Rachel enkel een foto van haar en André – Roxeanne, met wie er momenteel fikse ruzie is – werd doodgezwegen. Daarbij prijsde ze André met veel uitroeptekens en vraagtekens de hemel in. 'Lieve schat, heb ik jou vandaag al gezegd dat ik heel veel van je hou!!?? Heb ik jou vandaag al gezegd dat ik ongelooflijk trots op jou ben!!!??? Heb ik vandaag al gezegd dat ik er onvoorwaardelijk voor jou ben!!!??? Heb ik jou vandaag al bedankt dat jij in mijn leven bent!!!???', gevolgd door een hart-emoji. Onder de post schrijft André 'ik hou van je, mam' en laat Sarah op haar beurt twee hartjes achter.

Rachel en haar schoondochters

André heeft ditmaal dus een vrouw – eindelijk iemand van zijn eigen leeftijd – naar zijn moeders hart gescoord, zo blijkt. Ook met Bridget kon Rachel het dus ook goed vinden; zelfs na de breuk tussen haar en André hielden de twee contact. Dat Rachel de moeder van haar kleinzoon, Monique Westenberg (43), echter tien keer niks vond, is nooit een geheim geweest. Na de schokkende showbizzbreuk half maart bleek dan ook dat Monique op weinig sympathie van haar schoonmoeder kon rekenen. Een week later sneerde ze zelfs openlijk naar Monique. Drie weken nadat André Monique verliet, biechtte hij op tóch meer dan vrienden te zijn met Sarah.

Sarah van Soelen houdt nu al van schoonmoeder Rachel Hazes

Bron: Flair | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.