Sanne Vogel deelt zoet kiekje van tweeling: 'Wat een leven'

Door Redactie
Sanne Vogel deelt zoet kiekje van tweeling: 'Wat een leven'

Sanne Vogel (35) beviel eind vorig jaar van een tweeling. De actrice geniet met volle teugen van haar zoontje en dochtertje en deelt dan ook een zoet kiekje van haar kleine spruiten.

De twee liggen naast elkaar en kijken guitig de camera in. 'De hele dag lachen en en brabbelen en gillen en rare krolse katten geluiden maken en elkaar vingers afsabbelen en aan mijn haren trekken en de benen in de lucht gooien en vechten tegen de slaap om vervolgens toch in slaap vallen. Wat een leven. #twins #tweeling', schrijft Sanne bij het lieve plaatje.

Schattig

Haar volgers vinden het tafereel dan ook maar wat schattig. 'Coole outfitjes ❤️', laat collega-acteur Patrick Martens weten. Sanne kan zich daar alleen maar bij aansluiten: 'Joh, die twee zijn zo hip. Ik moet echt mijn best doen om ze een beetje bij te benen met mijn outfits ?.' Ook spotten mensen wel de gelijkenis met haar en haar partner Melchior. 'Wat lief ???? Loewy lijkt op je man en Bella heeft iets van jou! Prachtig! ?', is te lezen.

Jankend van geluk

Vorig jaar juli maakte Sanne bekend zwanger te zijn van de tweeling. Het jaar ervoor verloor ze haar kindje, na vier maanden zwangerschap. Op 28 december werden deze twee wolkjes gezond en wel geboren. Sanne kan haar geluk niet op: ‘Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest’ schreef ze bij een post begin januari waarin ze aankondigt even van de social media-radar te verdwijnen.

Pittige bevalling

Bij een post waarop Sanne buiten die zien is met haar tweeling-wagen, geeft ze antwoord op de vraag hoe het gaat. Ze schrijft: ‘Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed. Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen. Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie en hebben we ons echt goed kunnen voorbereiden op deze periode dankzij het boek ‘O jee, het zijn er twee’’.'

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Sanne Vogel deelt zoet kiekje van tweeling: 'Wat een leven'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.