• Liefde
  • Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck koopt droomhuis met hulp mysterieuze vrouw (23)

Door Redactie
Sander Schimmelpenninck koopt droomhuis met hulp mysterieuze vrouw (23)

Voormalig Op1-presentator en podcastster Sander Schimmelpenninck (36) heeft in Amsterdam een grachtenappartement gekocht. Welke rol speelt de mysterieuze Demi daarbij?

Voormalig Op1-presentator en Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck werd vorige week betrapt op het tropische Curaçao, waar meer landgenoten een vakantie doorbrengen ondanks het dringende kabinetsverzoek om dat vanwege het coronavirus niet te doen. Voetbalmakelaar Rob Jansen (65), die al maandenlang op het zonnige eiland vertoeft, bevestigt dat aan Story. ‘Ik ben Sander Schimmelpenninck hier vorige week nog tegengekomen. Hij was mijn biografie Deal aan het lezen. Die heb ik toen voor hem gesigneerd.’

Grachtenwoning

Of Sanders verblijf op Curaçao noodzakelijk was, wist Rob niet. Sander reist in elk geval wel vaker, zoals naar zijn Zweedse vriendin Lotta Klemming, die in Göteborg woont. Wellicht dat zij in de toekomst ondanks haar drukke werk als onderneemster in de oestervangst ook wat vaker Sanders kant op zal komen: de podcastondernemer heeft voor 760.000 euro een fraaie grachtenwoning in Amsterdam gekocht. Het betreft een appartement op de tweede verdieping met een houten vloer, een balkenplafond en een opvallend knalrood gelakt keukenblok; het huis van 107m2 telt één slaapkamer en in het souterrain een gemeenschappelijke fietsenberging. Op 15 februari moest Sander zich daarom bij de notaris in onze hoofdstad melden.

Tegenslag

Opvallend is dat Sander de 23-jarige Demi (overige gegevens bekend bij Story) had gemachtigd om namens hem op te treden en de aankoop van zijn appartement af te ronden. Waarom Sander dat niet onbelangrijke klusje tijdens zijn verblijf op Curaçao door deze mysterieuze dame liet opknappen is onbekend. In zijn vorige woning, in het iets minder deftige Amsterdam-West, kreeg Sander nog te maken met tegenslag nadat hij een lekkende fles bleekmiddel had laten staan, vertelde hij in zijn Zelfspodcast. ‘Een immense vlek. Gruwelijk. Ik moet nu weer Fred, mijn vloerenman, inhuren om voor duizend euro die hele vloer op te poetsen voor de verkoop.’ Volgens informatie in het Kadaster is dat huis nog niet verkocht.

Door: Nick Dijkman | Beeld: BrunopressDit artikel komt uit Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.