• Oranjes
  • Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck komt terug op Alexia-uitspraken: 'We zouden het er nu uit hebben gehaald'

Door Redactie
Sander Schimmelpenninck komt terug op Alexia-uitspraken: 'We zouden het er nu uit hebben gehaald'

Sander Schimmelpenninck (36) kwam flink onder vuur te liggen toen hij in zijn podcast prinses Alexia 'de lekkerste' noemde. In gesprek met Beau laat de presentator weten dat deze uitspraak nu niet meer de uitzending zou halen.

Het is namelijk niet de eerste keer dat de heren van De Zelfspodcast op kritiek konden rekenen. Jaap Reesema noemde Yolanthe onder meer een 'kat met Down', een opmerking die hem duur kwam te staan.

Twee vrienden

Sander verklaarde gisteren in Beau: 'Wat heel belangrijk is bij een podcast is dat je moet begrijpen dat het de authenticiteit van het medium is. Wij praten echt zoals twee vrienden met elkaar praten.'

Alexia

Toch zou een opmerking zoals deze over Alexia de uiteindelijke versie van de podcast nu niet meer halen. 'We zouden het er nu uit hebben gehaald. We luisteren inmiddels met een team van vijf mensen die uitzendingen. Dat Alexia-verhaal is daar doorheen gekomen. Dat vond niemand erg en de 200.000 luisteraars die die week hebben geluisterd ook niet, totdat bepaalde mensen daarover begonnen te zeuren.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.