• Sander Schimmelpenninck

Sander Schimmelpenninck deelt grootste schaamte: ‘Jeetje, wat ben ik een ontzettende kneus’

Door Fleur Hartman
Sander Schimmelpenninck deelt grootste schaamte: ‘Jeetje, wat ben ik een ontzettende kneus’

Sander Schimmelpenninck (38) lijkt altijd heel zelfverzekerd. Uit de podcast ‘Darmstad FM’ blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Sander deelt zijn grootste schaamte. ‘Waar ik me echt wel een beetje voor schaam is mijn kleinzerigheid’, verklapt hij.

Onwijs hypochonder

Volgens Schimmelpenninck is hij voor de rest wel de schaamte voorbij, buiten zijn kleinzerigheid dan. Hij maakt geregeld podcasts waarin hij vrijwel alles deelt over zichzelf. ‘Ik ben gewoon een jankerd, fysiek. Met mijn kleine lichaampje. Dan vind ik mezelf al heel snel zielig en dat ik pijn heb. Ik ben onwijs hypochonder, ik denk de hele tijd ik allemaal vreselijke ziektes heb. Ik ben een aansteller’, lucht hij zijn hart. De columnist is bijvoorbeeld bang dat hij kanker heeft. Hij durft dan niet naar de huisarts. ‘Dus ik wacht dan tot het overgaat, wat het ook altijd gaat.’

Ontzettende kneus

Sander moet binnenkort zijn verstandskiezen gaan laten trekken. Sander: ‘Dat is echt iets waar ik wel weken tegenop kijk. Daar kan ik echt niet tegen. Ik val flauw. Met wat Dextro moet ik mezelf wakker houden. Als ik daar lig vind ik mezelf heel zielig en als ik dan wegloop denk ik: jeetje, wat ben je een ontzettende kneus.’ Het meest bang is Schimmelpenninck voor prikken van de verdoving, dat vind hij absoluut het engst.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.