Samantha Steenwijk haalt uit: 'Coldeweijer is een zielig meisje'

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk noemt Yvonne Coldeweijer in een interview met de Beau Monde 'een heel zielig meisje'. Volgens de 36-jarige zangeres heeft Coldeweijer, 'op allerlei manieren geprobeerd om zelf door te breken'. 'Dat is haar nooit gelukt en uit frustratie gaat ze maar over anderen zitten roddelen om zelf bekend te worden.'

In april van dit jaar stonden Steenwijk en Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank. Coldeweijer beweerde dat de zangeres was afgevallen door het gebruiken van illegale dieetpillen en daarover zou liegen. De rechter bepaalde dat Coldeweijer haar berichtgeving moest rectificeren.

Geen blik waardig 

Steenwijk zegt dat ze Coldeweijer in de rechtszaal probeerde aan te kijken. 'Ik dacht dat als ze me één keer in de ogen zou kijken, ze zou zien wat voor leed ze had aangericht. Als je iemand in de ogen kijkt, dan zie je wat je doet met een mens en met iemands werk. Dat deed ze niet en dat vond ik laf.' De zangeres zou 'zo weer' een rechtszaak aanspannen als er onjuiste schadelijke roddels over haar verspreiden zouden worden.

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.