Samantha Steenwijk deelt hilarisch filmpje met Willeke Alberti: 'Gaat het goed?'

Door Redactie
Samantha Steenwijk deelt hilarisch filmpje met Willeke Alberti: 'Gaat het goed?'

Dat de pakken uit The Masked Singer behoorlijk heet zijn, blijkt wel uit de bezwete hoofden tijdens de onthulling. De BN'ers krijgen dan ook heel wat te verduren, maar gelukkig kunnen ze er samen nog wel hard om lachen.

Samantha deelt namelijk een heerlijk achter de schermen-filmpje samen met mede-kandidaat Alberti. Te zien is hoe Willeke in vol ornaat nog op de bank zit, terwijl Steenwijk in ieder geval het masker heeft afgedaan.

'Nee'

Ze probeert dan ook nog even te controleren of alles wel goed gaat bij de 75-jarige zangeres. 'Tante Wil, gaat het goed?', horen we haar vragen. Hierover kan Willeke kort zijn: 'Nee.' Daarna barst Steenwijk in lachen uit. 'Ik hou van deze vrouw! #Throwback', laat Samantha nog weten bij de video op Instagram.

Eerste afvaller

Willeke moest helaas als eerste het populaire programma verlaten. Samantha schopte het iets verder: zij moest net voor de finale toch echt haar ware identiteit onthullen.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.