• Samantha de Jong

Samantha de Jong verrast volgers met nieuwe look

Door Redactie
Samantha de Jong verrast volgers met nieuwe look

Samantha de Jong heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen tijd. Vorige week was haar geliefde hond gestolen waardoor 'Barbie' een tijd in spanning moest zitten. Daarnaast werd de begin februari opgepakt samen met haar vriend Robbie. Inmiddels heeft ze haar excuses aangeboden aan al haar dierbaren. Maar om de nare periode achter haar te laten, gaat de realityster ook voor een totaal nieuwe look. 

Samantha 'Barbie' de Jong kunnen we natuurlijk allemaal herkennen door haar blonde lange lokken. Toch vond de realityster het blijkbaar tijd voor wat anders. Ze heeft de haarverf erbij gemaakt en haar haren in een mooie chocoladebruine kleur geverfd. Vol trots deelt ze haar nieuwe look op Instagram. 

Nieuwe look

Op een foto die gisteren op het account van Samantha verscheen zien we haar samen met haar tante poseren. 'Gezellig op pad met m'n tante / 2de mama❤️?'. 'En ik heb een nieuwe look?'. Even later deelt de realityster ook nog een selfie.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.