• Liefde
  • Samantha de Jong

Samantha de Jong: ‘Tot en met vandaag is het nog steeds ellende’

Door Redactie
Samantha de Jong: ‘Tot en met vandaag is het nog steeds ellende’

Samantha de Jong heeft een aantal heftige maanden achter de rug. Na een zelfmoordpoging te hebben overleefd en een tijdje in een kliniek te hebben doorgebracht, heeft ze het er nog altijd moeilijk mee. ‘Ik ben alles kwijt’, schrijft de realityster op Facebook.

Lees ookDe hereniging van Barbie en Rolf

‘2018 is kut begonnen’

Met een van haar laatste posts wil Samantha, beter bekend als Barbie, iedereen bedanken die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. “Mijn 2018 is kut begonnen zoals iedereen weet. Zelfmoordpoging, in een kliniek gezeten, kindjes kwijt, huis kwijt, alles kwijt. Tot en met de dag van vandaag is het nog steeds ellende. Hoeveel kan een mens nog hebben?”

Barbie bedankt ouders

Daarna volgt er een rijtje aan mensen die ze in het bijzonder wil bedanken, onder wie haar ouders. “Ondanks dat ik jullie veel verdriet heb gedaan, zijn jullie er altijd voor mij geweest. Eigenlijk verdien ik het niet eens, maar weet dat ik nooit zal vergeten wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik hou van jullie.” In het dankbericht komen verder meerdere mensen voor, behalve haar ‘grote liefde’ Rolf, met wie ze weer samen zou zijn.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty-nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Bron: Flair | Beeld: ANP