Samantha de Jong neemt afscheid van vriend Gelmore: 'We zien elkaar snel'

Samantha de Jong neemt afscheid van vriend Gelmore: 'We zien elkaar snel'

Samantha de Jong (31) neemt vandaag afscheid van haar vriend Gelmore. Hij overleed vorige week onverwacht aan een hartstilstand.

Barbie laat via Instagram weten dat de uitvaart van haar geliefde vandaag plaatsvindt. 'Vandaag is de dag dat we elkaar los gaan laten.' Ze bedankt haar vriend voor de maanden dat ze samen waren. 'Uit het oog mijn lieverd maar nooit uit mijn hart.' De voormalig realityster besluit het bericht met: 'We zien elkaar snel.'

Tekst gaat verder onder de foto

Opgenomen in ziekenhuis

Na het bericht van Samantha waarin ze Gelmore’s overlijden en de doodsoorzaak bekendmaakte, was het even stil. Samantha werd na het drama zelf opgenomen in het ziekenhuis, nadat zij bij een vriendin volledig was ingestort. Op Koningsdag verschenen er ineens weer posts van de blondine, die liet weten inmiddels weer thuis te zijn. Bij foto’s en filmpjes van en met Gelmore deelt ze hoe machteloos en verdrietig ze zich voelt.

‘Ik ben getraumatiseerd’

'Het is met geen pen te beschrijven hoe erg je iemand kan missen. Ik ben sinds vandaag uit het ziekenhuis, maar ben nog echt getraumatiseerd van alles wat er is gebeurd', aldus Samantha. Dan richt ze zich tot haar geliefde: 'Ik mis je zo erg en je familie ook, ik ben je zo dankbaar dat je toch weer in m’n leven bent gekomen'. Begin 2020 raakte Samantha zwanger van Gelmore, maar kreeg daarna iets met Gerrit Meerts, die haar niet veel later ten huwelijk vroeg. Nadat die relatie in november explosief ten einde kwam, hervonden Samantha en Gelmore elkaar.

Drugs-geruchten

Na het nieuws over het drama deden er zondag direct allerlei geruchten de ronde. Zo zouden er volgens buurtbewoners drugs in het spel zijn geweest en valt op sociale media te lezen dat Barbie en Gelmore samen buiten bewustzijn zouden zijn geraakt na het gebruik van drugs.

Steun en toeverlaat

Eind 2020 brak Samantha met haar verloofd Gerrit, die voor de buitenwereld plots tóch niet de vader van – toen nog – zoontje Djemino bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweld, het niet langer mogen gebruiken van de babynaam, de uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand. Djemino kreeg vervolgens de naam Angelo vond al snel de liefde bij Gelmore. Op 11 april vierden ze dat ze drie maanden bij elkaar waren: 'Hou van jou tot de maan en terug', schreef ze bij een pikante foto van hen samen. Pal voor het jubileum lieten ze elkaars naam immens groot op hun lijf tatoeëren. Samantha omschreef Gilly, zoals ze hem noemde, als 'de man van mijn dromen'.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.