• Liefde
  • Samantha de Jong

Samantha de Jong na breuk met Gerrit: 'Knokken en doorgaan!'

Door Redactie
Samantha de Jong na breuk met Gerrit: 'Knokken en doorgaan!'

Even leek Samantha 'Barbie' de Jong in rustig vaarwater te zitten. Maar vorige maand ging het mis. De voormalig realityster brak met verloofde Gerrit Meerts, die ook niet de vader van zoontje Djemino blijkt te zijn. Toch zit ze niet bij de pakken neer. 

Samantha's leven staat sinds een paar weken op zijn kop na de breuk met Gerrit. De blondine beweert dat haar ex-verloofde losse handjes heeft. Ze zou zijn geholpen door ene Kuwas. Gerrit beweert echter dat Samantha met verkeerde mensen omgaat en is teruggevallen in oud gedrag.

Knokken en doorgaan

De voormalig realityster blijft ondanks alle perikelen actief op sociale media. Dinsdag deelt ze een selfie, met een veelzeggende boodschap. 'Vallen en opstaan knokken en DOORGAAN,' schrijft ze erbij. Het is duidelijk dat Samantha door een moeilijke periode gaat, maar laat zich daardoor niet uit het veld slaan. 

'Samantha op verkeerde pad'

Het gaat volgens haar ex-verloofde Gerrit Meerts niet goed met Samantha de Jong. De kersverse moeder van zoontje Djemino, die op 16 november werd geboren, laat zich volgens Gerrit met personen in die niet goed voor haar zijn. Vorige week vertelde hij al aan Story dat Samantha weer het verkeerde pad bewandelt. ‘Ik heb haar stabiliteit gegeven en gezorgd dat ze wegbleef bij mensen die niet goed voor haar waren. Soms met gevaar voor eigen leven. Maar ze laat zich nu weer in met die mensen. Daar kan ik niet mee leven en dat is de reden waarom het over is tussen ons. Ik wil niet met een vrouw trouwen die weigert te zeggen waar ze soms urenlang uithangt. Ik weet dat ze is teruggevallen in haar oude leventje. En dat allemaal omdat ze er niet tegen kan om een normaal gezinsleven te leiden. Dat vindt ze kennelijk te saai. Samantha heeft het idee dat ze een bepaalde spanning nodig heeft. Maar dat kan niet als je kinderen hebt. Haar zoontje is nog geen twee maanden oud!’ 

Zoontje uit huis geplaatst

Gerrit maakt zich zorgen om het jongetje, dat overigens niet zijn kind blijkt te zijn. ‘Na onze breuk heeft ze hem eerst naar haar tante gebracht, daarna bij haar moeder en vervolgens bij een oom. Het kindje had last van darmkrampjes, waarop ze hem een zetpil heeft gegeven. Maar dat mag bij baby’s tot drie maanden helemaal niet. Haar kindje is daarna zo ziek geworden dat Jeugdzorg heeft ingegrepen en hij nu elders woont.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.