• Samantha de Jong

'Samantha de Jong gewond na mishandeling en gearresteerd'

Door Redactie
'Samantha de Jong gewond na mishandeling en gearresteerd'

Samantha de Jong (32) leek haar leven weer een beetje op de rit te hebben na een heftige periode. Toch lijkt het nu opnieuw fout te zijn gegaan: de voormalig realityster zou gewond zijn na mishandeling door haar vriend én zou zijn gearresteerd.

Dat meldt het AD. De twee zouden zijn opgepakt op verdenking van heling en haar 38-jarige vriend zou ook nog aangehouden zijn op verdenking van mishandeling en voor het rijden onder invloed. Buurtbewoners laten weten dat er ook veel geluidsoverlast was en het zou al een paar dagen hebben gerommeld bij het koppel in huis.

Ambulance

Haar vriend werd aangehouden terwijl hij reed onder invloed van verdovende middelen. Samantha de Jong werd vervolgens donderdagochtend gewond aangetroffen in haar woning. Een ambulance moest ter plekke komen en er werd eerste hulp verleend door agenten. Ook zal het stel verantwoording moeten afleggen voor de dure spullen die aanwezig waren in hun huis.

Samenwonen

Samantha de Jong is alweer een tijdje samen met haar nieuwe vriend. De twee wonen sinds kort samen en lieten hun liefde voor elkaar ook vereeuwigen door middel van een tatoeage. 

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.