• Samantha de Jong

Samantha de Jong draagt emotioneel bericht op aan kinderen

Door Redactie
Samantha de Jong draagt emotioneel bericht op aan kinderen

Samantha de Jong zorgt op dit moment niet voor haar kinderen. Ondanks de afstand, is de voormalig realityster er altijd voor Angelina en Milano. Dat laat ze weten via een emotioneel bericht.

Angelina en Milano wonen op dit moment bij hun vader Michael en zijn vriendin Naomi. Dat heeft de rechter bepaald. Samantha hoopt snel weer voor haar zoon en dochter te kunnen zorgen. 

Dankbaar

De blondine is haar ex dankbaar voor de zorg die hij en zijn vriendin voor de kinderen dragen. 'Zoals eerder gezegd ben ik ze dankbaar dat ze voor mijn kids hebben gezorgd in een tijd dat ik het niet kon,' zei ze eind 2018 tegenover Story. 'Naomi en ik zijn niet de beste vriendinnen, maar ze zorgt voor mijn kids en beschouwt ze als haar eigen kinderen. Dat kan niet iedereen. Daar ben ik haar dankbaar voor. Voor mijn kinderen vind ik het heel erg dat zij hun moeder zo lang hebben moeten missen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders