• Liefde
  • Samantha de Jong

Samantha de Jong deelt nieuwe liefdesfoto met vriend

Door Redactie
Samantha de Jong deelt nieuwe liefdesfoto met vriend

Na een roerige tijd is Samantha de Jong weer gelukkig, met de biologische vader van haar derde kind. De voormalig realityster is stralend te zien op een nieuw liefdeskiekje.

Samantha en Gilly hebben elkaar na een tijd weer teruggevonden. Sinds de blondine hun relatie heeft aangekondigd, komt Gilly veelvuldig voorbij op haar Instagram. De tortelduifjes zijn onafscheidelijk. Samantha heeft ook al kennisgemaakt met de dochter van Gilly die hij kreeg uit een eerdere relatie. Dat klikt al goed, blijkt uit een Instagrampost. 'Mijn lieve schoonzusje samen met mijn bonusdochter & mijn lieve schoonmama,' laat de dolverliefde Samantha weten.

Steun en toeverlaat

Barbie maakte haar nieuwe relatie begin februari bekend. 'Mijn steun en toeverlaat!!,' schrijft ze bij een liefdevolle foto van haar en de nieuwe mysterieuze man. 'Lang gewacht en daar ben je eindelijk.' Ook laat Samantha weten al van haar nieuwe vriend te houden. Ze wil van de daken schreeuwen hoe blij de is met deze man in haar leven. Daarom zet ze hetzelfde innige plaatje ook op haar Instagram Stories met de tekst 'Hou van jou boef.'  

Onverwachte liefdeshereniging

Aan Story vertelt Samantha alles over de onverwachte liefdeshereniging met Gilly, de vader van haar kind. ‘Ik hou van hem. Gilly is de man van mijn dromen en de vader van mijn zoontje Angelo,’ vertelt Samantha stralend aan Story. ‘Ik heb altijd geweten dat hij de vader is. Vorig jaar rond deze tijd hadden we kort iets met elkaar. Ik ben toen zwanger geraakt. Iets dat ik niet wist. Daar kwam ik pas in het ziekenhuis achter toen ik met mijn Gerrit een auto-ongeluk kreeg. Tegen iedereen vertelde ik daarna dat ik zwanger van Gerrit was, maar ik wist toen al dat hij de vader niet was. Dat moest Gilly zijn. Ik heb dat toen ook tegen Gerrit gezegd, maar hij zei dat hij deze baby als zijn eigen kindje zou beschouwen. En dat het ook zijn achternaam zou dragen. Dat vond ik toen prima, ook dat we zouden gaan trouwen. Ik had niet verwacht Gilly ooit nog te zien. Wel hebben Gerrit en ik voor de zekerheid nog een DNA-test laten doen, maar de uitslag was niet verrassend voor mij. Gerrit was niet de vader. Dat wordt nu met de dag ook duidelijker. Angelo’s vader is van Marokkaanse afkomst en ons zoontje wordt elke dag donkerder. Hij is echt prachtig.’

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.