• Liefde
  • Samantha de Jong

Samantha 'Barbie' de Jong op dit moment aan het bevallen met een geplande keizersnede

Door Redactie
Samantha 'Barbie' de Jong op dit moment aan het bevallen met een geplande keizersnede

De grote dag voor Samantha 'Barbie' de Jong en haar verloofde Gerrit Meerts is aangebroken: hun zoontje wordt geboren! De voormalig realityster is op dit moment aan het bevallen via een keizersnede.

Samantha is gisteren opgenomen in het ziekenhuis. Via Instagram houdt ze haar fans op de hoogte van de spannende gebeurtenis. Tien minuten voor de operatie deelde de blondine nog een selfie vanuit het ziekenhuisbed. 'Yess we gaan beginnen!', laat ze weten. Op dit moment ontfermen de artsen zich over haar en over enkele uren kunnen de ouders hun zoontje in hun armen sluiten.

Geplande keizersnede

Het jongetje wordt met een keizersnede ter wereld gebracht. Toen ze eind april een auto-ongeluk had, werd in het ziekenhuis duidelijk dat ‘Barbie’ al acht weken in verwachting was. Hoewel Samantha ‘Barbie’ de Jong in december is uitgerekend, zal de bevalling ruim twee weken eerder plaatsvinden. ‘De artsen zagen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg.’ Haar tweede zoontje krijgt de naam Djemino. Uit haar eerdere relatie met Michael van der Plas heeft Samantha dochter Angelina en zoon Milano.

Djemino Marco Meerts

Gerrit had al besloten dat als het een jongetje zou zijn, hij zou worden vernoemd. ‘Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was,’ vertelt Gerrit. ‘Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.’

Huwelijksbootje

Met Gerrit, de vader van haar babyzoontje, zal Samantha volgend jaar op 16 september in het huwelijk treden. ‘De zestiende is mijn lievelingsgetal. Op die dag kregen we verkering, ons kindje wordt de zestiende geboren en dus willen we ook op de zestiende trouwen.’ 

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.