S10 wil over 10 jaar opnieuw meedoen met Eurovisie Songfestival: 'Dan ga ik echt voor de winst'

Door Redactie
S10 wil over 10 jaar opnieuw meedoen met Eurovisie Songfestival: 'Dan ga ik echt voor de winst'

S10 zou misschien over tien jaar wel weer mee willen doen aan het Eurovisie Songfestival, zegt de zangeres die Nederland dit jaar nog op het liedjesfestijn vertegenwoordigde tegen RTL Boulevard. 'Maar nu nog even niet.'

'Misschien heb ik wel nooit meer zin om mee te doen, maar als ik zou meedoen dan zou ik meenemen wat ik heb geleerd, hoe het achter de schermen gaat en hoe je een show bouwt', zegt Stien den Hollander, zoals S10 eigenlijk heet. Als ze denkt dat ze alles 'onder de knie' heeft, dan wil ze nog wel eens meedoen, vervolgt ze. 'Dan zou ik echt voor de winst gaan ja.' S10 behaalde een elfde plaats op het Eurovisie Songfestival in Turijn, waaraan ze meedeed met haar liedje De Diepte.

Verliefdheid voor ideeën 

Voorlopig is S10 nog druk met haar nieuwe album. 'Ik ben al een tijdje bezig met een nieuw album dat ik wil uitbrengen', zegt S10 wanneer haar wordt gevraagd naar haar nieuwe plannen. Ze vertelt dat ze 'heel erg verliefd' kan worden als ze een idee krijgt, zoals een albumtitel of een nummer. 'Ik hoop gewoon dat ik de komende tijd die verliefdheid een beetje voel voor ideeën.'

'Inhaalslag'

Verder wil Stien den Hollander, zoals de zangeres heet, 'echt' voor haarzelf 'de allerbeste live-artiest worden die ik kan worden'. Met het Songfestival heeft ze 'een flinke inhaalslag' gemaakt wat betreft live optreden, zegt ze lachend. 'Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ik zoveel dagen achter elkaar kon zingen. Ik heb mijn stem echt gewoon heel erg getraind.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.