Zangeres S10 voor het eerst te zien bij De Vrienden van Amstel LIVE

Zangeres S10 (22) zal deze editie voor het eerst te zien zijn bij De Vrienden van Amstel LIVE. Ze deelt het podium met Krezip-frontvrouw Jacqueline Govaert (40). 

s10
© Brunopress

Jacqueline vindt dat Stien niet echt veel hulp nodig heeft, omdat ze door het Eurovisie Songfestival ervaring heeft met optreden op een groot podium.

Jubileumeditie VVAL

Aan het ANP vertelt de Krezip-zangeres: ‘Zo’n grote productie kent ze natuurlijk wel, maar ik probeer wel te vertellen hoe de dingen gaan en dat het best heftig wordt.’ Krezip heeft al ‘zeven of acht keer’ meegedaan aan De Vrienden van Amstel LIVE (VVAL). Dit jaar vindt een jubileumeditie plaats, waardoor het een lange reeks wordt van maar liefst twintig concerten. ‘Maar Stien is wel wat gewend, dus dat komt wel goed’, besluit Jacqueline.

Heel veel zin in

Stien den Hollander, zoals de 22-jarige zangeres echt heet, vindt haar deelname ‘een feestje’. Waar ze het meest naar uitkijkt? Haar duet met ‘twee prachtige vrouwen: Maan en Jacqueline.’ Op ANP zegt ze: ‘Ik hou gewoon enorm van zingen, dus ik heb er heel veel zin in.’

Eurovisie Songfestival

S10 is al lang bezig met muziek, maar werd in een klap bekend voor heel Nederland doordat ze meedeed aan het Eurovisie Songfestival 2022. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen S10 deelnemen in de finale en elfde worden. De vertolking van haar lied De Diepte was dan ook het zogenoemde 'piekmoment' van de avond, aldus Stichting KijkOnderzoek. Naar de gehele finale keken gemiddeld drie miljoen mensen.

Bron: RTL Nieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!