• Songfestival

S10 voor het eerst in top tien bij bookmakers

Door Redactie
S10 voor het eerst in top tien bij bookmakers

De Nederlandse songfestivalinzending van S10 wordt steeds meer omarmd door de bookmakers. Het liedje De Diepte is binnen vijf dagen tien plekken gestegen en staat nu op basis van een gemiddelde notering op de tiende plaats.

De wedkantoren denken nu dat Nederland twee procent kans heeft om het Eurovisie Songfestival te winnen. Oekraïne wordt nog steeds als de grootste kanshebber gezien, nu met een winkans van 26 procent. Italië staat op de tweede plaats met 18 procent.

Nummers

Van een aantal deelnemende landen is nog niet bekend met welke liedje of welke artiest zij naar Turijn zullen afreizen. Zo is er van Zweden (plaats 3), Griekenland (4), Verenigd Koninkrijk (6) en België (8) nog niets te horen maar hebben ze mede op basis van eerdere prestaties een lage quotering.

De Diepte

S10 presenteerde De Diepte vorige week donderdag. Het lied is in Nederland goed ontvangen. Op Spotify was het nummer vier dagen lang het best beluisterde liedje. Maandag passeerde Antoon haar met zijn nummer Hallo.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.