• Liefde

Ruud de Wild is helemaal in de wolken

Ruud de Wild wolken

Ruud de Wild is op dit moment gelukkiger dan ooit. Hij is helemaal in de wolken van Olcay Gulsen. Op Instagram plaatst de radio-dj een zoet kiekje met zijn vriendin op Kroatië.

De tortelduifjes zijn er even een paar dagen tussenuit om van elkaar te genieten en dat lukt, zo te zien. "Goedemorgen Olcay", schrijft hij bij zijn foto op Instagram. "Hou het even voor jezelf, maar hoe leuk ben jij", sluit hij af met een hartje.

Balans

Het koppel is inmiddels al een paar maanden bij elkaar en leert elke dag wel iets nieuws van elkaar. Eerder vertelde Olcay aan Grazia dat hun relatie ook heel gelijkwaardig in balans is. "Ruud is een uitgesproken persoon met een duidelijke mening die hij kan onderbouwen. Maar ook lief en zacht. Er zijn nog geen irritaties of discussies geweest, omdat we heel like-minded zijn. Frustraties en ruzies beginnen pas als mensen elkaar niet begrijpen", zei ze.

Respect

Olcay zette in februari een punt achter haar relatie met Frans Ghazi. De twee hadden vóór 2013 een relatie, toen ging het een paar jaar uit en daarna vonden ze elkaar terug in 2015. "Bedankt voor alle mooie herinneringen. Bedankt voor wie je bent", schreef Olcay bij een foto van haar en Frans op Instagram. "Ook al gaan we niet samen verder hoop ik dat je in mijn leven blijft. Voor altijd respect voor jou."

Ruud de Wild is helemaal in de wolken

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders