RTL komt deze zomer met vervanger voor Jinek en Beau

De doordeweekse late night-sterren Eva Jinek en Beau van Erven Dorens zijn deze zomer een paar weken niet te zien. Maar RTL is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe dagelijkse actualiteitenshow om dat gat op te vullen.

Eva Jinek - Beau van Erven Dorens
© Brunopress

Dat bevestigt een woordvoerder van RTL desgevraagd het ANP.

Oproep

Het productiebedrijf Wise Monkeys, waar onder anderen presentator Martijn Krabbé bij betrokken is, deed dinsdag een oproep voor (eind)redacteuren, producers en stagiairs voor een 'nieuw dagelijks humoristisch actualiteitenprogramma'. 'Deze oproep is inderdaad voor een nieuw RTL-programma', aldus de woordvoerder.

Wanneer komt het programma op tv?

Het programma komt volgens de zegsman 'waarschijnlijk in de zomer' op televisie. 'In de paar weken dat we geen Late Night hebben.' De show zal live worden uitgezonden.

Martijn Krabbé

Het productiebedrijf van Martijn Krabbé gaat het programma maken, dus betekent dat dat Martijn de boel ook zal presenteren? Nee, zo blijkt uit navraag van De Telegraaf. De krant sprak met Martijn en hij laat weten alleen achter de schermen betrokken te zijn en dat alles nog in een 'buitengewoon pril stadium' zit.

Jinek en Beau

Momenteel zien we Beau nog even elke doordeweekse avond om 22.00 uur op RTL 4. Jinek is sneller dan gedacht weer terug: die pakt de boel vanaf 1 mei weer op. RTL liet eerder aan Veronica Superguide weten dat de makers om tafel gaan om alles nog even goed onder de loep te nemen - Eva scoorde de afgelopen tijd niet bepaald goed, namelijk.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!