• Married at first Sight

RTL doet onthulling over invulling van nieuw seizoen Married At First Sight

Carlo Boszhard

Het nieuwe jaar start voor Married At First Sight liefhebbers meteen goed! Vanaf 3 januari komt er niet één, maar iedere week twee afleveringen van het liefdesexperiment op televisie.

RTL 4 gaat dus meer afleveringen uitzenden! De zender heeft al eens eerder geëxperimenteerd met het aantal afleveringen per week en kennelijk beviel dit goed. Married At First Sight is vanaf het nieuwe jaar iedere dinsdag en woensdagavond te zien. Ook het nieuwe seizoen zal gepresenteerd worden door Carlo Boszhard (53). Hoewel het aantal uitzendingen per week nu vast staat, is nog niet duidelijk of dit betekent dat er ook meer koppels voor het altaar gaan verschijnen. 

Zelf trouwen 

Door alle newly weds zou bijna vergeten dat Carlo Boszhard zelf ook binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Aan Story vertelt hij het volgende: ‘Daar kijk ik enorm naar uit. Een precieze datum hebben we nog niet, maar wanneer we naar onze agenda kijken, zal het volgend jaar zomer worden. Het wordt echt heel groot. Met veel muziek, drama en heel veel drags. En onze goede vriendin Irene Moors die de plechtigheid zal doen. Ja, Herald en ik trouwen omringd door drags. Zij zijn heel bijzonder voor ons geworden door Make up your Mind, het programma dat Herald en ik samen bedachten en ook samen maken. Ik hoop dat zij in groten getale aanwezig zullen zijn. Het wordt dus absoluut geen intiem huwelijk.’

Nieuwe villa

Waar de huwelijksplechtigheid gaat plaatsvinden, weten Carlo en Herald nog niet. Al zou het goed kunnen dat het in de achtertuin van hun nieuwe villa in Landsmeer gebeurt. Drie maanden geleden kocht het stel voor rond de 2 miljoen euro een vrijstaande woning op een perceel van ruim 7000 vierkante meter. Genoeg ruimte dus voor een trouwfeest. Carlo heeft vijftien jaar naast zijn ouders gewoond. In 2007 kocht hij het huis naast dat van hem voor zijn vader en moeder. Zij blijven daar wonen, Carlo en Herald gaan naar een villa waar ze twintig keer zoveel ruimte hebben. ‘Qua afstand verandert er niet zoveel. We wonen nu naast elkaar, maar het is niet zo dat we elkaar echt elke dag zien. Volgend jaar gaan we verhuizen en dan is het vijf minuten met de fiets naar het huis van mijn ouders. Dat we voor dit huis hebben gekozen, heeft echt met de grootste wens van Herald te maken. Zolang ik hem ken, droomt hij ervan om op een plek te wonen waar genoeg ruimte is voor kippen, varkens, geiten, konijnen en weet ik wat nog meer. Eigenlijk hebben we straks onze eigen kinderboerderij. We hadden natuurlijk al wat poezen, wat echt mijn lievelingsdieren zijn. Maar straks loopt er heel wat meer rond.’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina! Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.