RTL deelt nieuwe hint over de aap in The Masked Singer: fans zijn nu écht overtuigd

Door Redactie
RTL deelt nieuwe hint over de aap in The Masked Singer: fans zijn nu écht overtuigd

Er doen al heel wat speculaties de ronde over BN'ers in The Masked Singer. Zo denken kijkers zeker te weten wie de panter is, maar na een nieuwe hint over de aap, lijkt ook deze bekende zangeres geraden te zijn.

De bekende Nederlander in dit pak zou namelijk meer dan één miljoen volgers hebben, waardoor Bibi Breijman als potentiële kandidaat lijkt af te vallen. Ook houdt ze van de camera én staat deze BN'er niet altijd alleen in de schijnwerpers.

Famke Louise aap

Tel deze hints bij elkaar en het kan haast niet anders dat Famke Louise onder dit masker schuilgaat. De zangeres heeft immers dit aantal volgers op Instagram én ze heeft wel vaker een samenwerking met andere artiesten. Tel daarbij op dat eerdere aanwijzingen ook al op haar leken te slaan en het moet haast wel Famke zijn.

Fans

Ook fans denken dat dit het geval is. 'Kan toch niet anders dan Famke Louise zijn ? ', is onder meer te lezen. 'Aap is zeker Famke met 1 miljoen volgers', merkt iemand anders ook nog op. Toch valt de naam van Bibi ook nog wel regelmatig, zeker omdat haar partner Waylon natuurlijk ook volop in de schijnwerpers staat. Wie zou het zijn...

Bron: Boulevard | Beeld: RTL

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.