RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Door Redactie
RTL Boulevard staat woensdag in teken van Peter R. de Vries

Het tv-programma RTL Boulevard staat woensdag in het teken van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Dat meldt de redactie woensdag op haar website.

Het is woensdag exact een jaar geleden dat De Vries werd neergeschoten, nadat hij de studio van RTL Boulevard had verlaten. Hij overleed een week later aan zijn verwondingen.

Uitzending

In de uitzending zullen de presentatoren van het programma terugblikken op het afgelopen jaar. Royce en Kelly, de kinderen van Peter, zijn allebei te gast. 'We willen opnieuw de beste show neerzetten. Laten zien wat Peter het afgelopen jaar heeft bereikt en teweeg heeft gebracht, en ook in de toekomst nog gaat bereiken', schrijft de redactie. 'Want zijn legacy wordt voortgezet. En als wij daar als RTL Boulevard ook maar een klein beetje aan bij kunnen dragen, op wat voor manier dan ook, dan doen wij dat. Voor Peter. Onze Peter.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.