Roy Donders deelt foto met nieuwe vriendin en bedankt voor alle lieve reacties

Door Redactie
Roy Donders deelt foto met nieuwe vriendin en bedankt voor alle lieve reacties

Roy Donders maakte deze week bekend dat hij de liefde heeft gevonden bij een vrouw. De stylist van het Zuiden heeft zijn hart verloren aan Michelle. Ondanks dat de relatie als een verrassing kwam, hebben Roy en Michelle genoeg lieve en steunende berichtjes gekregen. Donders is daar enorm blij mee en deelt als extra bedankje een liefdesfoto met zijn nieuwe vlam.

Bedankt voor alle lieve berichtjes en reacties❤️', schrijft de stylist op Instagram. 'Echt geweldig, dat doet ons goed ??.'. De verliefde Roy sluit af met een lief berichtje voor zijn volgers. 'Iedereen een heel fijn weekend toegewenst en geniet ervan❤️.'

De tekst gaat verder onder de post.

Schoonzus 

Niet alleen Roy en Michelle zijn blij met elkaar, ook de zus van Donders - Rian - is door het dolle heen. 'Er is een soort droom van mij in vervulling gegaan', vertelde ze gisteren. 'Ik wil helemaal niemand beledigen, maar ik vind het zo geweldig. Ik heb een schoonzus. Dat had toch niemand kunnen bedenken of verzinnen. Ik heb gewoon een schoonzus!'

Nieuwe liefde

De vonk tussen Roy en Michelle sloeg over tijdens een vakantie naar Griekenland. Toch was het daarna niet meteen aan: zij zat nog in een relatie..Maar met kerstmis was het dan toch raak. Donders laat weten aan de Telegraaf: 'Sindsdien zijn we samen en hebben we voorzichtig elkaars familie en vrienden ingelicht.' Wel had de stylist enkele slapeloze nachten om dit nieuws met zijn omgeving te delen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.