Roy Donders date het liefst iemand die ‘geen interesse heeft in zijn carrière’

Roy Donders date het liefst iemand die ‘geen interesse heeft in zijn carrière’

Roy Donders krijgt aan aandacht geen tekort, maar het is voor de 'Stylist van het Zuiden' soms niet helemaal duidelijk met welke intenties jongens met hem willen daten. Dat maakt het soms lastig om de stap te zetten om weer opnieuw te gaan daten.

Vorig jaar verbraken hij en zijn ex Marvin na vier jaar hun relatie. In een interview met Privé vertelt Roy openhartig over zijn liefdesleven. “De laatste jaren moet ik mezelf inderdaad afvragen met welke intenties jongens mij benaderen. Vinden ze me leuk om wie ik ben of gaan ze voor het bekende gezicht? Hij wil het liefst iemand daten die geen interesse heeft voor zijn carrière. Ik heb nu twee relaties gehad met jongens bij wie ik een klik voelde. Bas was op het eerste gezicht niet echt mijn type, maar kwam wel heel spontaan over, en Marvin was echt een knappe jongens bij wie ik mij ook goed voelde.”

Gezin

Roy weet nog niet of er ooit kinderen gaan komen. “Voor kinderen is op dit moment geen plaats, omdat ik ze dan om de haverklap naar mijn ouders of een oppas moet brengen. De behoefte is er nu dus niet, maar misschien denk ik er over een paar jaar heel anders over als ik tegen een nieuwe vriend met een kinderwens aanloop. Het moet er dan echter wel een van mezelf zijn, adopteren is geen optie.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Privé | Beeld: Peter Smulders