• Hazes

Roxeanne Hazes zingt ontroerend duet met vader André

Door Redactie
Roxeanne Hazes zingt ontroerend duet met vader André

Roxeanne Hazes heeft oud nummer ‘Sorry’ van overleden vader André Hazes in een nieuw jasje gestoken. Extra speciaal is dat ze de nieuwe versie van het nummer samen met haar vader zingt.

Holland Zingt Hazes is een terugkerende concertreeks waarin de hits van André Hazes centraal staan. Dit jaar zingt Roxeanne hun duet voor het eerst tijdens de concertreeks. Onder een Instagram bericht schrijft ze: 'Zoals jullie weten kijk ik hier elk jaar heel erg naar uit, omdat dit het enige moment van het jaar is waar ik mijn vaders muziek zing. Voor deze mooie gelegenheid heb ik dus iets heel erg bijzonders mogen doen. Dit jaar stap ik terug in de tijd, doormiddel van een prachtig video duet. ‘Sorry’ is altijd al één van mijn favoriete liedjes geweest. Wat een eer om dit samen met hem te mogen zingen. Dankbaar voor het feit dat dit mogelijk is en ik ben er maar wat trots op.’

Geen hologram De afgelopen jaren is er tijdens Holland Zingt Hazes gewerkt met een hologram van Hazes. Er werd toen aan Roxeanne gevraagd of ze op die manier een duet wilde zingen met haar vader. Daar voelde de zangeres zich niet prettig bij. ‘Oog in oog staan met iemand die ik zo mis vond ik te pijnlijk.' Dit jaar zal er dan ook geen hologram van de overleden zanger aanwezig zijn.

Zoveel streams Sinds dat gisteravond het duet is uitgekomen, telt het vandaag al rond de 28.000 streams. Via Instagram laat Roxeanne weten dat ze enorm trots is op het nummer en dat ze zich overspoeld voelt met liefde. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: FlairOnline | Beeld: Peter Smulders