• Hazes

Roxeanne Hazes zingt alleen voor zoontje nog muziek van vader

Roxeanne Hazes is blij met haar keuze om eigenlijk geen liedjes van haar vader André Hazes meer te zingen. Dat zegt de zangeres in de podcast Patty's Levenslessen van Patty Brard, die vrijdag verscheen.

Roxeanne Hazes

De enige momenten waarop Roxeanne Hazes het repertoire van haar vader nog zingt, is voor haar zoontje.

'Ik merk wel dat ik het even heel lekker vind om me gewoon echt te focussen op mijn eigen muziek. Dat was zes jaar geleden wel iets waar ik heel erg gelukkig van werd, om op zoek te gaan naar mijn eigen identiteit', zegt Roxeanne, die dit jaar 'om meerdere redenen' bedankte voor het muziekfeest Holland Zingt Hazes.

Amor, Amor, Amor

De enige momenten waarop ze nog wel liedjes van haar vader zingt, is als ze met haar zoontje Fender is. 'Ik zing voor hem Amor, Amor, Amor, dat is het liedje van Erik (haar vriend, red.) en mij en dat vind ik altijd een heel mooi liedje. En Kleine Jongen natuurlijk. Ik vind het wel leuk dat hij op die manier een klein beetje wat van zijn opa meekrijgt, zonder dat het gelijk heel geforceerd wordt zo van 'dat is jouw opa'. Dat moet hij gewoon zelf gaan ontdekken.'

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.