Roxeanne Hazes viert succes van nieuw nummer op deze bijzondere bestemming

Roxeanne Hazes viert het succes van haar nieuwe nummer met een vakantie naar een zonovergoten bestemming. 

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes bracht samen met de mannen van Kris Kross Amsterdam onlangs het lied Der Af uit, een cover van de K3-hit Oya Lélé. Nu de tour erop zit en het nummer inmiddels razend populair is, trakteert de Hazes-telg zichzelf op een welverdiende vakantie. 

'Dit was zo fijn!', deelt de zangeres in haar Instagram Stories. 'Om te vieren dat de tour zo ontzettend leuk was, trakteerden we onszelf op twee weekjes Tenerife. En dat zag er zo uit...' 

Eer 

Roxeanne en Kris Kross Amsterdam kregen via het Vlaamse tv-programma Tulpen uit Antwerpen, de kans om een Vlaams nummer een nieuw leven in te blazen. De zangeres deelde eerder het een enorme eer te vinden om met een klassieker als Oya Lélé te mogen werken. 

Erfgenaam

Hoewel het succes van het nieuwe nummer wordt gevierd, lijkt het er ook op dat de zangeres aan het bijkomen is van de rechtszaak over het nalatenschap van haar vader. Vorige maand stond Roxeanne tegenover haar moeder in de rechtbank. De zangeres eist dat de rechtbank Midden-Nederland haar moeder Rachel Hazes verbiedt om zich 'op enigerlei wijze te afficheren als erfgenaam in de nalatenschap van André Hazes'. Donderdagmiddag dient hierover een kort geding bij de rechtbank in Utrecht. Roxeanne, die door de rechter Hazes jr. genoemd, is daarbij niet aanwezig.

Scheidingsprocedure

Volgens de advocaten van Roxeanne was Rachel Hazes, die ze steevast aanduiden met haar meisjesnaam Van Galen, in een scheidingsprocedure verwikkeld met de volkszanger ten tijde van zijn overlijden in september 2004. Pas enkele maanden na zijn overlijden zou Rachel de echtscheiding hebben ingetrokken bij de rechtbank, zei de advocaat van haar dochter.

'De waarheid'

De 30-jarige zangeres en een voormalig testamentair bewindvoerder hebben hierover samen een zaak aangespannen tegen Rachel omdat zij zich, sinds het overlijden van André Hazes sr., ten onrechte als erfgename van de zanger zou profileren. 'Na ruim achttien jaar hebben alle betrokkenen recht op de waarheid', aldus Roxeanne.

Documenten

Roxeanne en de bewindvoerder willen eveneens inzage in 'bepaalde documenten om hun rechtspositie te kunnen bepalen'. Ze kregen een aanbod om de stukken in te zien, maar dat mocht alleen bij een accountantskantoor. Afschriften daarvan werden niet verstrekt. Dat zou een voorwaarde zijn 'die moeder aan haar dochter heeft opgelegd.' 

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!