• Hazes

Roxeanne Hazes overladen met complimenten na delen zwembadfoto

Door Redactie
Roxeanne Hazes overladen met complimenten na delen zwembadfoto

Roxeanne Hazes (28) geniet met haar gezinnetje van een welverdiende vakantie in Spanje. De zangeres deelt het ene na het andere jaloersmakende kiekje, maar het is vooral de foto in het zwembad die op veel complimenten kan rekenen van volgers.

Dat Roxeanne zich als een vis in het water voelt, blijkt wel uit haar bijschrift bij de plaatjes. '?', laat ze slechts weten bij het drietal kiekjes vanuit het helderblauwe water.

Tekst gaat verder onder de foto.

Genieten

Volgers sporen Roxeanne aan om maar lekker te genieten van deze dagen weg met haar verloofde Erik en zoontje Fender. 'Heerlijk kanjer, geniet ervan samen met je lieve man en zoon ???', is onder meer te lezen. Ook laat iemand nog achter: 'Have fun in the sun.'

Complimenten

Maar dat niet alleen: Hazes kan rekenen op heel wat complimenten. 'Zie je er fantastisch uit ???' en 'Mooi mens ❤️', is slechts een greep uit de reacties. Verder is nog terug te vinden onder de post: 'Prachtig ?', 'Je bent lekker bruin Rox ❤️' en 'Blijf jij vooral zoals je bent!!?.' Eveneens voormalig schoonzus Monique Westenberg laat nog een hartje achter.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.