• Hazes

Roxeanne Hazes over gemis André tijdens Holland Zingt Hazes-concerten: 'Het is natuurlijk ontzettend jammer'

Door Redactie
Roxeanne Hazes over gemis André tijdens Holland Zingt Hazes-concerten: 'Het is natuurlijk ontzettend jammer'

Roxeanne Hazes laat in een gesprek weten haar broertje André Hazes te missen tijdens de Holland Zingt Hazes-concerten. Ook andere BN'ers spreken zich uit over de afwezigheid van Dré. 

Aan RTL Boulevard laat Roxeanne weten het 'ontzettend jammer' te vinden dat haar broertje er niet bij kan zijn. 

Herstel

'Het is natuurlijk ontzettend jammer dat Dré er niet bij is', laat ze weten. 'Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt, op welke manier dan ook', aldus de zangeres. 

Gemis

Gerard Joling laat ook weten dat hij André mist. 'Hij is toch een van degenen die we heel graag willen zien. Maar het moet tussen je oren goed zitten. Eerst moet je zorgen dat je gezond bent, dat je je goed voelt... En dan begin je weer. Dus het is hartstikke jammer, maar het wordt goed opgevuld.' Xander de Buisonjé geeft aan dat iedereen het begrijpt dat 'hij een stapje terug heeft gedaan', maar dat ze desondanks een geweldige show willen gaan neerzetten. 

Contact

Jeroen van der Boom geeft aan dat hij contact heeft met André en vertelt dat beter met de zanger gaat. 'Het gaat heel goed met hem', laat Van der Boom weten. 'Alleen hij zei wel: 'dat zijn wel de moeilijke momenten dat ik denk: o, ik wil eigenlijk wel.' Maar je kan niet het ene wel doen en het andere niet. Dat is eigenlijk zijn grootste worsteling nu.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.