• Hazes

Roxeanne Hazes maakt nieuw project bekend: 'Ik kan niet wachten om dit boek met jullie te delen'

Door Redactie
Roxeanne Hazes maakt nieuw project bekend: 'Ik kan niet wachten om dit boek met jullie te delen'

Roxeanne Hazes heeft een kinderboek geschreven. De zangeres is de tweede BN'er die dit jaar is gevraagd een sinterklaasboek te produceren. Sint wordt drummer is vanaf half november bij bepaalde aankopen gratis te krijgen in een aantal grote landelijke supermarkten.

Het boek heet Sint wordt drummer. Sinterklaas blijkt niet lekker in zijn vel te zitten en de viering van zijn verjaardag dreigt niet door te gaan. Zijn Pieten komen op het idee om in de muziekwinkel voor de Sint een glimmend drumstel te kopen.

Sinterklaasboeken door BN'ers

De tekeningen in het boek zijn gemaakt door de Italiaanse illustrator Andrea Rivola. De kunstenaar is afgestudeerd aan de kunstacademie van Bologna en publiceerde al meer dan veertig boeken in binnen- en buitenland. De reeks sinterklaasboeken door BN'ers is een initiatief van Unilever en is inmiddels toe aan de 17e editie.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.