• Hazes
  • Liefde

Roxeanne en André na lange tijd herenigd: 'Meteen als vanouds'

Door Redactie
Roxeanne en André na lange tijd herenigd: 'Meteen als vanouds'

Nu de neefjes Dré en Fender elkaar al ontmoet hadden, was het wachten op een hereniging tussen broer en zus. André en Roxeanne hadden al zo'n vijf jaar geen contact, maar daar is pasgeleden verandering in gekomen.

Sinds de Holland Zingt Hazes-concerten bleef Monique appen met Roxeanne en ook André besloot dat het tijd was voor een verzoening. Ook hij bouwde langzaamaan weer de band op met zijn zus. Vorige week was het moment dan eindelijk daar: de zanger nodigde haar uit om bij te praten.

Als vanouds

Roxeanne vertelt daarover in Privé: 'We hebben een heerlijke middag gehad. Het was enorm gezellig en meteen als vanouds. Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel... dat is nooit weggeweest.' Het is door de kinderen dat ook broer en zus weer nader tot elkaar zijn gekomen. 'Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via Whatsapp. Koetjes en kalfjes, tot vorige week de vraag kwam of we wilden langskomen.'

Goede klik

Ze vervolgt: 'Dat raakte mij wel. Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem, beiden zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn.' Ook André is blij dat hun contact nu weer goed is. En zijn neefje Fender? Daar is de zanger dol op. 'Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd. Ik geloof daar wel in. Hij lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes.'

Bron: Privé, Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Roxeanne en André na lange tijd herenigd: 'Meteen als vanouds'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.