Rose Bertram vierde babyshower compleet in het roze in Dubai

Door Redactie
Rose Bertram vierde babyshower compleet in het roze in Dubai

Dubai lijkt een nogal populaire vakantiebestemming te zijn voor de BN'ers. Niet alleen Lil' Kleine vertoeft er al geruime tijd (tot groot ongenoegen van Wolter Kroes), maar de zwangere Rose Bertram besloot er zelfs haar babyshower te houden.

De vriendin van voetballer Gregory van der Wiel deelt verschillende beelden van het feestje. Dat de twee een meisje krijgen, is in ieder geval duidelijk. Alles is namelijk roze: van de decoratie tot aan de taart. En ja, ook de kerstboom werd meegenomen, aangezien de babyshower al een tijdje terug plaatsvond.

Blessed

Rose zelf voelt zich vooral erg blessed. 'Ik was gezegend genoeg om tijdens deze pandemie een mooie babyshower te hebben', laat ze weten. 'Ik dacht eerlijk gezegd niet dat ik er een zou kunnen krijgen. Ik reed langs deze plek en dit was de perfecte locatie om de komst van onze babygurl te vieren.' Aangezien wat vrienden ook aanwezig waren in het land, konden ze het met hen vieren. Helaas kon haar familie niet aanwezig zijn. 'We hebben het gevierd tijdens onze vakantie in Dubai een paar weken geleden! Wat vinden jullie van de setting?'

Tweede kindje

Gregory en Rose, die nu zo’n zeven jaar samen zijn, werden in 2018 voor het eerst ouders van dochtertje Naleya. Het stel was bijzonder openhartig over de zwangerschap en rondom de bevalling. Zo deelde Rose vlak voor de geboorte al een foto zichzelf ín en Gregory áán haar ziekenhuisbed, met daarbij een statusupdate. 'Het is begonnen. Nog maar drie centimeter te gaan', schreef ze over de voortgang van haar ontsluiting. Een week na de bevalling liet Rose zien dat haar buik alweer bijna net zo plat was als daarvoor.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.