Roos ten Brink deelt haar geheim achter een goed huwelijk

Door Redactie
Roos ten Brink deelt haar geheim achter een goed huwelijk

Dr. Love Robert ten Brink (67) en zijn vrouw Roos (66) zijn al meer dan veertig jaar gelukkig samen. In een interview met LINDA.loves vertellen ze het geheim achter een goedlopend huwelijk en hoe zij hun grote gezin al jaren draaiende houden. 

Robert en Roos hebben samen vijf dochters met aanhang én kleinkinderen.

Blijven lachen 

Roos vertelt dat humor het belangrijkste is binnen een relatie. 'Gewoon kunnen blijven lachen' is dan ook het allerbelangrijkste binnen haar eigen huwelijk. Roos geeft dit haar dochters ook mee. 'Zoek een relatie waarin je én als een prinses wordt behandeld én blijft lachen. Want zonder humor is er geen bal aan en houdt het snel op', aldus Roos ten Brink.

Vijf dochters

Geïnspireerd door het boek Pride and Prejudice, heeft Roos altijd al gedroomd van een gezin met vijf dochters. 'Ik wilde altijd een groot gezin, dat was mijn doel. Bij elke geboorte was het een verrassing of het een jongen of meisje zou zijn en bij de vijfde was ik blij dat het wederom een meisje was. Een jongen met vier oudere zussen, het zou de hel voor zo’n jongen zijn geweest.' 

Drukke agenda's

Robert kijkt met veel liefde en trots naar zijn gezin. 'Dochters die uitgroeiden tot volwassen vrouwen die bij de pinken zijn. Ze zijn een deel van mijzelf.' De keerzijde aan een groot gezin, is dat iedereen een eigen agenda heeft. Om deze reden is het dan ook lastig voor familie Ten Brink om met z'n allen tegelijk af te spreken. Ondanks de drukte vinden ze tijdens de kerstperiode wel een moment waarop ze gezamenlijk naarAll You Need Is Love kijken. Gelukkig voor Robert en Roos wonen de kids ontzettend dichtbij, op de oudste na, wonen ze allen in een straal van vijf kilometer van het ouderlijk huis.