Ronnie Flex emotioneel om overlijden goede vriend: 'Ik huilde tranen met tuiten'

Door Redactie
Ronnie Flex emotioneel om overlijden goede vriend: 'Ik huilde tranen met tuiten'

In een achtdelige documentaire op Videoland geeft rapper Ronnie Flex een kijkje in zijn privéleven en is de aanloop naar zijn vorige maand uitgebrachte nieuwe plaat Altijd Samen te zien. Eén specifiek nummer op het album roept veel emoties op bij de artiest, zo is te zien op Videoland.

De track heet 'Terug nu' en gaat onder andere over het volwassen worden en de strijd die Ronnie met zichzelf heeft gevoerd de afgelopen jaren. Maar wat het nummer vooral zo emotioneel maakt is de dood van goede vriend rapper Feis. Hij werd in de nacht van nieuwjaar 2019 plotseling doodgeschoten.

Tranen met tuiten

Deze heftige gebeurtenis zorgen uiteindelijk voor het nummer 'Terug nu'. 'Het couplet schreef ik in m’n eentje om negen uur 's ochtends in Abcoude', vertelt Ronnie in de documentaire over het liedje. 'Mijn vrouw kwam binnen en ik huilde gewoon tranen met tuiten, ik kon het niet tegenhouden. Ik moest gewoon huilen bij die shit.'

Album 

Op 20 augustus bracht Ronnie Flex voor het eerst in vier jaar tijd een nieuw album uit. De serie die de titel Ronnie: Voor Altijd Samen heeft gekregen, volgt hem bij het finetunen van de langverwachte plaat en de release. Ook zijn vriendin Demi de Boer is te zien. Demi is de dochter van voetballer Ronald de Boer en is inmiddels 2,5 jaar samen met de rapper. Het stel verwacht later dit jaar een dochter.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.