Romy Monteiro bijt van zich af na lelijke reacties op bikinifoto

Romy Monteiro (30) is momenteel heerlijk aan het genieten van haar vakantie in het zonnige Thailand.

Romy Monteiro

De zangeres, musicalactrice en presentatrice is niet alleen op reis, ze spendeert haar dagen in bikini op het strand samen met haar vriend, fotograaf Jasper Suyk. Romy besluit haar volgers te trakteren op prachtige beelden die geschoten zijn door haar vriend, alleen zorgen deze naar eigen zeggen voor 'wat commotie'. 

Als Romy een aantal kiekjes in bikini deelt, volgen daar al snel lelijke reacties op. 'Gadver. Je zou er maar overheen moeten', zo klinkt het bijvoorbeeld onder haar Instagram foto. Haar volgers reageren gelukkig lief. 'Niks van aantrekken! Je bent prachtig van binnen en buiten.' 'Het is te hopen dat hij zijn twee kinderen betere manieren meegeeft', schrijft een volger over de online pestkop.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Reactie

Ook Romy besluit te reageren, de vakantieganger doet dit op een bijzondere manier. 'Aangezien er wat commotie was om een bikinifoto, hier een hele serie voor jullie genaamd: 'Neem een (goede) fotograaf als vriend en sleur hem naar een tropisch eiland. Joe!' Ze vervolgt haar bericht met een goede comeback. 'Iemand noemde me zelfs smerig, dus ik hoop dat diegene kotst nu.' 

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!