• Liefde

Romy Boomsma in verwachting van derde kindje

Door Redactie
Romy Boomsma in verwachting van derde kindje

Romy en Arie Boomsma hebben leuk babynieuws: het stel verwacht een derde kindje. Dat kondigt Romy zojuist aan op Instagram.

Bij een foto van haar beginnende babybuik schrijft ze: '?Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje?. foto door @chloechante.' Ook Arie deelt het heuglijke nieuws op Instagram: 'Romy is zwanger. We krijgen een derde kindje. ?'

Gelukswensen

Het stel heeft het nieuws pas net bekendgemaakt maar worden nu al overladen met felicitaties. 'Whaaaaaaa gefeliciteerd. Geniet ervan lieverds', reageert Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull. Kirsten, de vrouw van Nick Schilder, laat weten: 'Van harte gefeliciteerd, lieve Romy!'

Derde kindje

Het is het derde kindje voor Romy en Arie: eerder kregen ze al dochtertje Bobby Jo en zoontje Mozes Wolf. De kersverse zwangerschap is overigens niet de enige verandering in het leven van de presentator en zijn geliefde. Onlangs zetten de twee hun droompaleis in Amsterdam te koop, wat betekent dat we hun kleurrijke, eclectische huis voor het eerst tot in detail kunnen bewonderen.

Verhuizen

Waar het stel naartoe verhuist, is niet bekend, maar mogelijk vertrekken ze wel uit de hoofdstad. In september schitterden ze nog met een prachtshoot in de najaarseditie van Vogue Living. In het bijbehorende interview werd duidelijk dat Romy droomt van wonen op een boerderij. 'Met twee paarden, kippen en een moestuin. Het is tijd voor een simpel leven', een uitspraak waarmee we de verkoop van hun huidige huis eigenlijk al hadden kunnen voorspellen.

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Romy Boomsma in verwachting van derde kindje

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.