• Liefde

Romy Boomsma deelt nieuwe foto van pasgeboren dochter Juniper

Door Redactie
Romy Boomsma deelt nieuwe foto van pasgeboren dochter Juniper

Romy Boomsma (29) is ontzettend trots op haar tweede dochter die in juni dit jaar werd geboren, Juniper. Ze deelt een liefdevolle foto van zichzelf met haar dochtertje op social media.

Samen met haar man Arie Boomsma heeft Romy nu drie kinderen: dochter Bobby (4), zoon Mozes (2) en dochter Juniper (0). In de zomer van 2015 stapten Romy en Arie in het huwelijksbootje.

Naam

Over de naam Juniper werd veel gesproken, net na de bevalling van Romy. “Je spreekt het uit als ‘Djuunipur’”, schrijft ze. Ook laat ze weten dat grote zus en broer Bobby en Mozes hun nieuwe zusje ‘Djuuni’ noemen.

Nog meer

Of er ooit nog een vierde komt? 'Zeg nooit nooit,' aldus Romy in ‘LINDA.meiden. Juniper groeit samen met zus Bobby Jo en broer Mozes op in het nieuwe huis van Romy en Arie, een boerderij net buiten Amsterdam. Vorig jaar vertelde het koppel over hun thuissituatie met hun kinderen in een dubbelinterview in Vogue Living. ‘Inmiddels zijn we weer een geoliede machine,’ vertelde Romy destijds. ‘Na de geboorte van Mozes hebben we even moeten wennen aan ons nieuwe bestaan met twee kinderen, want je hebt je handen nooit meer echt vrij.’

En Romy geeft ook een inkijkje in hun huis:

Arie en Romy samen:

Door: VIVA | Beeld: Brunopress

Romy Boomsma deelt nieuwe foto van pasgeboren dochter Juniper

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.