• Showbizz

Romantische vakantie met Niclas in Saint-Tropez: zo ontkracht Sylvie Meis scheidingsgerucht

Door Redactie
Romantische vakantie met Niclas in Saint-Tropez: zo ontkracht Sylvie Meis scheidingsgerucht

Een afgetraind, gebronsd lichaam, een sexy bikini en een lach van oor tot oor. Zo kunnen we Sylvie Meis (43) elke zomer uittekenen wanneer ze vakantie viert in Saint-Tropez, de mondaine havenplaats en het trefpunt van de beau monde aan de Franse Côte d’Azur. 

Saint-Tropez lijkt voor de presentatrice niet alleen een hotspot om te genieten van zon, zee en strand, maar ook om de wereld te laten zien hoe gelukkig ze is. Volgens Duitse media zou Niclas namelijk zijn vreemdgegaan. Hij zou zijn gespot op een datingsite voor getrouwde mensen. Het Duitse magazine InTouch had zelfs beeldmateriaal in handen.

Geruchten

Van Sylvie’s kant zou de liefde verdwenen zijn. Beiden plaatsten geen foto’s meer van elkaar of van hen samen op social media. Sylvie zweeg. Totdat ze zich kennelijk toch geroepen voelde om op de geruchten te reageren. ‘Het gaat goed met mij en mijn echtgenoot,’ vertelde ze in een video die ze op haar Instagram plaatste. ‘We laten elkaar niet zien op Instagram, omdat we allebei verschillende carrières hebben en we die niet willen mixen. Want we willen onze liefde beschermen.’

24/7

Eerder vertelde ze al dat Niclas en zij hun tijd niet 24/7 samen doorbrengen. ‘Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.’ Om haar woorden kracht bij te zetten, toont Sylvie in Saint-Tropez dat er niets aan de hand is tussen Niclas en haar. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal en bekijk de exclusieve foto's in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 10 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.