• Liefde
  • De Meilandjes

Romantiek tijdens trouwceremonie emotioneert gehele familie Meiland

Door Redactie
Romantiek tijdens trouwceremonie emotioneert gehele familie Meiland

Afgelopen zaterdag trouwde Maxime Meiland (26) met haar grote liefde Leroy Molkenboer (30), in aanwezigheid van familie en dierbaren. In Story alle foto’s van hun emotionele huwelijksdag!

Het was sprookjesachtig, de huwelijksceremonie die Maxime Meiland en Leroy Molkenboer afgelopen zaterdag officieel man en vrouw maakte. En op het majestueuze Landgoed Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest poseerden Maxime en Leroy na hun jawoord ontspannen, trots en zielsgelukkig voor Story-fotograaf Edwin Smulders, die al die jaren zo vaak de meest bijzondere momenten binnen de familie Meiland vastlegde. 

Nog een meiland-bruiloft 

Montana’s broodnuchtere partner Dirk deed tijdens het huwelijk van zijn schoonzus en zwager een hoop inspiratie op. ‘Natuurlijk begint het te kriebelen,’ vertelt Dirk aan Story. ‘Ja, ik wil graag trouwen. Montana ook. Daar moeten we een mooi moment voor vinden.’ Eerst willen Dirk en Montana gaan samenwonen. ‘We zijn druk op zoek en flink aan het sparen. Maar het is een lastige zoektocht. We willen in de omgeving van Leiden en Noordwijk gaan wonen.’

Bizarre bijkomstigheid

Een enigszins bizarre bijkomstigheid van de huwelijksceremonie was dat het voor hun serie op SBS6 werd vastgelegd, en daarom hun zoenmoment een keer voor de camera’s overgedaan moest worden!

Beeld: Edwin Smulders

Lees het hele verhaal en bekijk alle foto's in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.