Rolf Sanchez wil zijn Sophia huwelijksaanzoek doen

Rolf Sanchez (31) staat bekend om zijn uitbundige parelwitte lach, maar daarachter ging een groot drama schuil dat hem sloopte. Echter, de zorgen zijn voorbij, mede door Sophia, die hij nu graag ‘mevrouw Sanchez’ maakt!

Rolf Sanchez en Sophia

Rolf Sanchez is al tien jaar een ster in de Dominicaanse Republiek, waar zijn moeder vandaan komt. En in Nederland kan sinds zijn tophit Más Más Más (2020) niemand meer om hem heen. De immer breeduit grijnzende latin-zanger straalt een en al vrolijkheid uit, maar van vrolijkheid was in zijn privéleven lang geen sprake.

Enkele jaren geleden belandde Rolf in een diep dal, nadat hij in Amerika met 130 km/u op een stilstaande auto was geknald. De bestuurster belandde in het ziekenhuis. Rolfs auto was total loss, maar hij had geen verwondingen. Deze dramatische gebeurtenis had een heftige nasleep. ‘Ik kreeg een brief van haar advocaat dat ze 32 miljoen dollar schadevergoeding van me eiste. Die rechtszaak heeft anderhalf jaar lang boven mijn hoofd gehangen,’ vertelt Rolf aan Beau Monde.

Vrolijk

Aan de buitenwereld liet hij zijn stress niet zien. ‘Maar ik ging echt kapot vanbinnen en ondertussen bleven de rekeningen van de advocaat maar binnenstromen. Uiteindelijk bleek dat de vrouw zelf geen gordel had gedragen en er was ook iets met haar verzekering niet in orde, waardoor ik helemaal ben vrijgesproken,’ aldus Rolf, die sindsdien weer écht vrolijk is. Dat komt óók door de Britse danseres Sophia Mason, die hij vier jaar geleden backstage ontmoette bij het programma DanceSing. ‘Voor mij was het liefde op het eerste gezicht, voor haar niet.’

Huwelijksaanzoek

Afgelopen herfst kochten ze samen hun droomhuis. ‘Het mooie aan onze relatie is dat ze me laat zijn wie ik ben. Je ziet vaak dat mensen elkaar op een bepaalde manier gaan beperken in hun doen en laten, maar Sophia laat mij volledig vrij,’ zegt Rolf in Beau Monde. Nu hun liefdesstulpje is aangeschaft, krijgt Rolf weer ruimte om zijn huwelijksaanzoeksplan verder vorm te geven. Vorig jaar zei hij daar al op te broeden, al wilde hij niets zeggen over het hoe en wat. ‘Maar als ze ja zegt, dan maakt het alles compleet. Sophia is de vrouw van mijn dromen.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.