Rogier neemt het op voor rivaal Manuel: 'Het is een aardige gast'

Door Redactie
Rogier neemt het op voor rivaal Manuel: 'Het is een aardige gast'

Rogier is nog steeds in de running om Gordons man te worden. Hij neemt het op tegen de Italiaanse Manuel. Hoewel Manuel zijn rivaal is, is Rogier helemaal klaar met de gemene opmerkingen over zijn tegenstander.

'Kwal'

Rogier is overduidelijk de publiekslieveling van het programma Gordon Gaat Trouwen. De kijkers vinden dat de Leidse horecaondernemer de beste match is voor de zanger en presentator. Maar Manuel heeft ook het hart van Gordon veroverd, tot ergernis van een aantal fans. Op het Instagramaccount van Rogier laten fans hatelijke reacties achter over Manuel, hij wordt voor onder andere 'aandachttrekker' en 'kwal' uitgemaakt. 

Vrienden

De Leidse vader is helemaal klaar met de gemene opmerkingen over Manuel. Hij neemt het op voor zijn Italiaanse rivaal. "Ik lees allemaal lelijke berichten over Manuel onder mijn posts, ik vind dat eigenlijk best naar om te lezen," schrijft hij. "Ieder heeft recht op een mening, maar om hem nou compleet af te maken?". Rogier laat weten dat hij niks tegen Manuel heeft, en hem zelfs graag mag. "Lieve mensen, Manuel en ik hebben dit avontuur samen meegemaakt, we zijn vrienden geworden en het is echt een hele aardige gast."

Rogier neemt het op voor rivaal Manuel: 'Het is een aardige gast'

Beeld: Peter Smulders