Rogier had nooit verwacht dat hij op date mocht met Gordon

Door Redactie
Rogier had nooit verwacht dat hij op date mocht met Gordon

Rogier had nooit verwacht om ooit met Gordon op date te gaan. De Leidse horecaondernemer dacht na de eerste ronde al uit het programma te liggen. Maar toen was er een enorme klik.

Deelname

Rogier had er niet eens aan gedacht om zich op te geven voor Gordon Gaat Trouwen... Maar Met Wie? De vader van een dochtertje werd gevraagd om deel te nemen aan het programma. Door de hulp van Stichting Meer Dan Gewenst besloot hij het te doen. "Zij raadden mij aan een positief beeld van mijn gezinssituatie neer te zetten,'' zegt hij tegen Leiden.tv. 

Date

Rogier verwachtte er na een ronde al uit te liggen, omdat hij dacht dat Gordon niet van kinderen houdt. "Het zou leuke televisie worden om weer snel te worden weggestuurd.'' Tot zijn grote verbazing zag de jury, bestaande uit onder andere Gerard Joling, wel wat in Rogier en mocht hij op date met Gordon. 

Klik

Heel Nederland aanschouwde de enorme klik tussen Gordon en Rogier. "Ik kwam aanfietsen en dacht: Wow, wat een leuke vent! Helemaal niet zo flink, goeie kop, goede ogen en mooie glimlach. Er was gelijk een klik. Ik was er heel blij mee dat hij een ander persoon bleek dan dat ik gedacht had," aldus Rogier. 

Rogier had nooit verwacht dat hij op date mocht met Gordon

Beeld: Peter Smulders