• Frank en Rogier

Rogier betrapt op pikante dating-app

Door Redactie
Rogier betrapt op pikante dating-app

Frank en Rogier verkeren in een huwelijkscrisis en wonen sinds enige tijd apart van elkaar. Rogier lijkt deze scheiding van tafel en bed te gebruiken om nieuwe mogelijkheden te verkennen op de datingmarkt...

Het huwelijk van Frank Jansen (74) en Rogier Smit (46) verkeert in zwaar weer. Na een hevige echtelijke ruzie, die publiekelijk werd uitgevochten, woont het stel niet meer samen. Ook Kerstmis vierden zij apart. Er is nog maar weinig over van de liefde die zo’n twintig jaar geleden begon. Kort voor de feestdagen zei Frank in een interview over zijn echtgenoot: ‘Ik hoop dat hij het ook leuk heeft, maar daar heb ik nog niet naar geïnformeerd. Hij heeft zijn eigen methoden om het gezellig te hebben.’ Wat Frank daarmee bedoelde was niet duidelijk. Hij sprak afstandelijk over de man die op papier nog altijd zijn levenspartner is. Enkele weken na deze mysterieuze uitspraak ontstaat langzaam meer duidelijkheid over de wijze waarop Rogier zichzelf vermaakt.

Pikante foto's

De flamboyante interieurstylist is gesignaleerd op Grindr, een datingapp voor homo- en biseksuele mannen. Zijn profielpagina bevat meerdere foto’s, die schijnbaar lust moeten opwekken. Hoewel zijn bekende hoofd niet op de afbeeldingen staat, is Rogier gemakkelijk te herkennen. Ten eerste omdat de app werkt op basis van locatie. Het profiel bevindt zich in de Haagse Archipelbuurt, de plek waar de voormalige Paleis voor een Prikkie-ster sinds november een appartement huurt. In de tweede plaats omdat bepaalde juwelen en kledingstukken kenmerkend zijn voor Rogier. Op één van de foto’s staat een man met ontbloot bovenlijf die een douchekop vasthoudt, om zijn pink draagt hij een zegelring, net zoals de interieurstylist. Een andere pikante afbeelding toont een tijgerslip; exact dezelfde onderbroek toonde Rogier onlangs op zijn Instagramaccount, nadat hij deze cadeau had gekregen van een vriend. Een opvallende spijkerbroek van het merk Dsquared wijst eveneens in zijn richting; in diezelfde jeans liet hij zich meerdere malen fotograferen. Tot slot is de open haard uit Rogiers nieuwe appartement te zien. De ruim 42 duizend volgers van zijn Instagramaccount zullen deze herkennen van de beelden waarop hij alleen of met anderen poseert voor het haardvuur.

'No strings attached'

Sommige mannen gebruiken Grindr voor gezelschap of het vinden van een liefdesrelatie, het overige deel van de heren gebruikt het platform als een digitale ontmoetingsplek voor snelle sekscontacten. Op het profiel van Rogier staat: Kiss, suck and let’s see en Fun only. Ook staat daar de afkorting NSA (no strings attached), in goed Nederlands betekent dit: geen verplichtingen. De term wordt gebruikt om aan te geven dat iemand openstaat voor een seksuele relatie zonder toekomst. Daarnaast bevat de pagina een lijstje met persoonlijke informatie. Onder het kopje ‘positie’ staat dat Rogier zichzelf omschrijft als versatile top. Dit betekent dat hij in bed zowel de gevende als ontvangende partij kan zijn, maar dat zijn voorkeur uitgaat naar een actieve rol in het liefdesspel. Mocht er na een chatgesprek een date worden gepland, dan ontvangt hij de mannen het liefst bij hem thuis.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Rogier betrapt op pikante dating-app

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.