• GTST

Robin Martens wilde GTST helemaal niet verlaten

Door Redactie
Robin Martens wilde GTST helemaal niet verlaten

 Actrice Robin Martens (25) heeft woensdag verteld dat ze gedwongen uit Goede Tijden Slechte Tijden (GTST) moest stappen. Ze is door de makers uit de serie geschreven. Martens speelde gedurende 7,5 jaar de rol van Rikki de Jong in de soapserie van RTL.

Over de reden voor het verwijderen het karakter Rikki kon de actrice weinig onthullen. "Toen ik hoorde dat ik uit de serie was geschreven dacht ik Huh? Het nieuws kwam onverwacht, ik ben daar wel even verdrietig om geweest", zei ze tegen RTL-Boulevard

De laatste aflevering waarin Robin te zien is zal op donderdag 21 december worden uitgezonden. De actrice en danseres hoeft daarna bepaald niet stil te zitten. Vanaf januari gaat ze samen met haar goede vriendin Cillie Rigters een eigen YouTube-kanaal beginnen.

In het introfilmpje zitten Robin en Cillie samen in de auto en stellen ze zichzelf eerst voor. Daarna vertellen de dames iets meer over de inhoudt van hun vlogs. "We gaan het hebben over onze gezamenlijke avonturen. Maar we hebben al zoveel beeld van ons samen, dat we daar eerst een filmpje van gaan maken."

Robin Martens wilde GTST helemaal niet verlaten

Beeld: Peter Smulders(ANP)