• Showbizz

Robin Martens en vriend maken hilarisch lied over vermoeiend ouderschap

Door Redactie
Robin Martens en vriend maken hilarisch lied over vermoeiend ouderschap

Robin Martens en vriend Benjamin zijn moe. Zo moe zelfs dat het stel er een lied over heeft geschreven. Op Instagram delen de vermoeide ouders deze nieuwe muziek op hilarische wijze. 

Op de video horen we Benjamin roepen 'een kleine mededeling dames en heren.' Tegelijkertijd komt moeder Robin Martens dansend het beeld in lopen. 'Makéna is officieel de nachtburgemeester', zingt papa Benjamin vervolgens. We krijgen te horen dat het meisje niet doorslaapt zoals de meeste baby's en twee keer per nacht haar ouders wakker maakt. 

Slaap nou door

In het liedje spreken ze hun dochtertje aan op haar 'gedrag': 'Het zal fijn zijn als je slaap in de nacht, want papa en mama hebben lang op deze nachten gewacht. In het refrein vragen ze of Makéna alsjeblieft door wil slapen.

Al met al levert de situatie een hilarisch lied op. Bekijk de video hieronder.

De tekst gaat door onder de video.

Herkenbaar

Veel jonge ouders kunnen zich herkennen in dit lied. Zo laten Bobbie Eden, Dyantha Brooks en Jandino Asporaat een reactie achter. Ook worden de dansmoves en de matchende paarse outfits van het stel niet onopgemerkt gelaten. 

Gezinnetje 

In maart 2020 maakte Robin Martens bekend de liefde te hebben gevonden bij muzikant Benjamin Bk. Dit deed de voormalig GTST-ster middels twee behoorlijk pikante kiekjes. 'We zijn al bijna zes maanden verder samen en we hadden moeite om het stil te houden voor goede redenen', gaf de actrice destijds toe, zonder verder uit te wijden over de aanleiding(en). In januari maakte het stel bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Twee maanden later maakte de actrice het geslacht van de baby bekend: een meisje.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.